Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Νέοι αντινομάρχες και αντιδήμαρχοι

Με απόφαση του νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή, ορίστηκαν ως αντινομάρχες για το έτος 2009, οι νομαρχιακοί Σύμβουλοι Λάζαρος Γκερεχτές, ως αντινομάρχης Διοίκησης και Οικονομικών, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ως αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Παύλος Τσότσος ως αντινομάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης, ενώ στη θέση του παραμένει ο αντινομάρχης Ανάπτυξης Παραγωγικού Περιβάλλοντος Γιάννης Σόκουτης. Ο νομάρχης ευχαρίστησε τους αντινομάρχες Ιωάννα Κοντογούνη - Κερίδου, Γιάννη Τσαρδακλίδη και Έλσα Φωτιάδου καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Εμπορίου Γιώργο Σβώλη για την άψογη συνεργασία και για το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε από πλευράς τους.
Με απόφαση του νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη ορίσθηκαν νέοι αντινομάρχες για τη χρονική περίοδο από 2 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2009, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Μιχαλογιάννης και Δημήτριος Παλέγκας. Ο νομάρχης Γρεβενών ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντινομάρχες για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία και ευχήθηκε στους νέους καλή και δημιουργική θητεία.
Με αποφάσεις των δημάρχων ορίστηκαν αντιδήμαρχοι σε αρκετούς δήμους του νομού Κοζάνης. Στο δήμο Κοζάνης ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι για την επόμενη διετία και συγκεκριμένα: η Νούλα Τουμπουλίδου η οποία παρέμεινε αντιδήμαρχος στις Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες έχοντας επιπρόσθετα την ευθύνη και των κοινωνικών δομών, ο Λάζαρος Μαλούτας μεταφέρθηκε στην Πολεοδομία, ο Θόδωρος Βασδάρης στις Τεχνικές Υπηρεσίες, ο Γιάννης Παπαγεωργίου παρέμεινε στην αντιδημαρχία καθαριότητας και πρασίνου με την ευθύνη επιπρόσθετα και της Δημοτικής Αστυνομίας, η Νικολέττα Μπομπόναρη στην αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού και ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στα δημοτικά διαμερίσματα.
Στο δήμο Ασκίου ορίστηκαν οι Δημήτριος Μακρής και Γεωργία Ξάνθου, στο δήμο Βελβεντού ο Κωνσταντίνος Κουρτέλης και Νικόλαος Τσέγκος, στο δήμο Δημητρίου Υψηλάντη οι Χρήστος Χαριτωνίδης και Γιώργος Τσεπραηλίδης, στο δήμο Νεάπολης οι Σιδέρης Νακόπουλος, Ηλίας Παπουκίδης και Ευανθία Νικολαϊδου, στο δήμο Αγίας Παρασκευής ο Ευστάθιος Κατσίδης και στο δήμο Καμβουνίων οι Ιωάννης Τζιδημόπουλος και Απόστολος Θεοχάρης.
Στο νομό Καστοριάς και στο δήμο Μεσοποταμίας αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι Νικόλαος Καραμπατσακίδης και Πασχάλης Μπάτσος, στο δήμο Κλεισούρας αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Θωμάς Θωμόπουλος, στο δήμο Κορεστείων ο Αθανάσιος Σαλβαρίνας και στο δήμο Αγίων Αναργύρων ο Στέφανος Παπαδόπουλος και η Διονυσία Δελλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: