Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Ξεκινά η λειτουργία του Χιονοδρομικού

Υπογράφηκε την περασμένη Παρασκευή η σύμβαση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας και της εταιρίας «Δημήτριος Τόττης και Σια Ο.Ε.».
Η σύμβαση, η οποία είναι τριετής (28-11-2008 μέχρι 30-4-2011) και έχει ετήσιο μίσθωμα 83.000 ευρώ, αφορά στην παραχώρηση χρήσης δύο εναέριων αναβατήρων, ενός συρόμενου αναβατήρα, ενός συρόμενου μπέιμπυ λιφτ, οχτώ χιονοδιαδρόμων, τριών χώρων στάθμευσης και χώρων του κτιρίου του Διοικητηρίου. Στο κτίριο του Διοικητηρίου, έχει γίνει πρόβλεψη και έχουν παραχωρηθεί χώροι στο Σύλλογο Ορειβατών Χιονοδρόμων Φλώρινας (Σ.Ο.Χ.), για να διευκολυνθούν οι αθλητές του Συλλόγου κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.
Ο νομάρχης Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, κατά την υπογραφή της σύμβασης, και αφού ευχήθηκε καλές δουλειές στους πλειοδότες δήλωσε πως «η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, σε μια προσπάθεια της να αναβαθμίσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, προχωράει στην εκπόνηση μελετών για την υλοποίηση έργων από το 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, για να παραμείνει το Χιονοδρομικό μας κέντρο, στην κορυφή των Χιονοδρομικών Κέντρων της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: